Anpassade VPN-profiler

En anmärkningsvärd funktion är möjligheten att skapa anpassade anslutningsprofiler. Detta gör det enkelt för dig att ställa in önskade anslutningstyper genom att välja önskat protokoll, land, syftet med anslutningen och typen av server.

Bästa VPN:et 2022: Bäst erbjudande & recensioner

Du kan välja en server som snabbast tillgänglig för tillfället, eller en slumpmässig. Det är möjligt att tilldela en annan färg till varje profil och komponera ett unikt namn på upp till 25 symboler länge.

En intressant funktion i https://snorbilligt.se/basta-vpn/ skrivbordsprogram är Världskartan. Om du är en visuell person kan du välja en server för att ansluta med en världskarta. Du kan zooma in och ut en karta, samt att panorera den horisontellt och vertikalt för att hjälpa dig att välja önskad plats med VPNS.se.

Vad jag inte gillar med kartan just nu, är det verkar inte finnas något sätt att välja en viss server inom landet. Allt du kan göra är att klicka på en “Anslut”-knapp på ett valt land, men det finns ingen zoom-in för att se den exakta staden och / eller en server inuti den. Låt oss hoppas https://snorbilligt.se/basta-vpn/ utvecklingsteam kommer att ytterligare förbättra denna trevliga och bekväma funktion.